0729.291.400
B-dul Tomis nr.283 (Tomis 3), Constanta

Medicina Somnului – Terapia electrostatică, tratament pentru insomnia severă

 

 

Medicina Somnului – Terapia electrostatică, tratament pentru insomnia severă

 

 

Cu toții am avut, la un moment dat, faze de insomnie. Fie că a fost vorba de o problemă apasatoare, frica de un examen sau o suparare trecătoare, fiecare dintre noi a avut momente în viață când nu a putut dormi noaptea.

Deși aceste insomnii sporadice sunt perfect normale, cauzate fiind de o suprasolicitare temporară a sistemului nervos, exista aceia dintre noi care suferă in mod constant sau pe anumite perioade de timp, de faze insomniace. Aceste perioade, caracterizate prin nopți nedormite in mod repetat, tind să indice că persoana in cauză este suferindă de o formă de insomnie severă.

Cauzele insomniei

Cauzele insomniei sunt dintre cele mai diverse. De la forme de depresie, sindrom bipolar, stres cronic, hiperactivitate cerebral[, insomnia poate sa apară in oricare dintre aceste situații.

Tulburarile somnului pot afecta sever calitatea vieții, scăzând randamentul celui ce suferă, iar oboseala acumulată in timp poate provoca efecte fiziologice neplăcute. Remediile pentru insomnie sunt multiple, de la pastile de somn, ceaiuri (paducel), masaje etc. Insa, un remediu natural foarte eficient impotriva insomniei este terapia electrostatică.

Ce este Terapia Electrostatică

Terapia electrostatică este o metodă terapeutică care constă in expunerea organismului uman la un flux de electroni, generat de un aparat care emite un câmp electrostatic. Acest flux de electroni actionează in mod direct la nivel celular, echilibrând pH-ul și caracterul electric al membranei celulare, de asemenea, restabilind și echilibrul metabolic.

Așadar, in urma unei serii de ședințe bazate pe terapia electrostatică, organismul iși restabilește un echilibru in funcționare, imbunătățind starea fiziologică și psihologică. Tinând cont că fiecare celulă din organism are potențial electric, tratamentul cu terapia electrostatică funcționează la cel mai intim nivel, dând posibilitatea celulelor de a regla funcțiile vitale in mod neinvaziv și sigur.

Terapia electrostatică tratează insomnia

Având in vedere modalitatea de acțiune a terapiei electrostatice, aceasta aduce beneficii clare tuturor celor care suferă de insomnii. Fluxul ionic creat de câmpul electrostatic stimulează globulele roșii și circulația sângelui, lichidul limfatic și cefalorahidian, toate acestea restabilind echilibrul funcțional la nivelul sistemului nervos.

Chiar și in urma unei singure ședințe diferența se poate simți. Pacientul va incepe imediat să simtă o stare de bine, stările de oboseală, pasele depresive și asteniile diminuându-se considerabil. Ca urmare, somnul va fi unul profund, tulburarile de somn dispărând, iar senzația de bine perpetuându-se.

Pentru a beneficia de un efect indelungat al terapiei, pacientul trebuie sa efectueze o serie de mai multe sedințe consecutive pentru ca aceasta sa reprezinte un tratament eficient pentru insomnie. In urma unei serii de sedințe terapeutice, pacientul va beneficia constant de un somn linistit, fără tulburari.

 

Alte beneficii ale terapiei electrostatice

In afara faptului că este un tratament eficient pentru insomnii, terapia electrostatică ajută organismul să lupte și să trateze multe alte condiții și simptome neplăcute, ca: oboseala cronică, dureri de cap, sindromul de menopauza, dureri musculare, astenii.

 

Mai multe detalii despre beneficiile terapiei electrostatice găsiți pe site-ul www.vitalplus.ro

Trimite acest articol prietenilor tăi, direct prin WhatsApp

3 Responses

  1. Insomnia
  2. Sufar de insomnie cronica de 10 ani ,dorm numai cu somnifere ,am avut o serie de necazuri care mi-au dereglat organismul ,doresc sa fac aceasta terapie ,vreau sa pot dormi din nou fara stimulente toxice.
  3. Buna ziua! Sufăr de insomnie de aproximativ 3 ani și totodata de spondilolistazis lombar. Am fost operata de spondilolisteziz lombar la nivelul L3-L4 , când mi-au fost puse 4 șuruburi de Titan și o placa. Mai nou in urma unor investigații s-a constat ca am făcut listezis la nivelul L4-L5. As dori o programare pentru tratament insomnie și spondilolistezis. Aștept un răspuns de la Dvs . Va mulțumesc , Iulia Lăzurcă .

Leave a comment