Terapia Cranio-Sacrală ca tratament pentru eliberarea emoțiilor negative

Cum ne afectează emoțiile negative?

Acumularea și manifestarea emoțiilor negative au devenit din ce în ce mai prezente în viața noastră cotidiană, fiind un fenomen global. Trăim într-o societate care pune foarte multă presiune pe individ, cu cerințe de multe ori absurde pentru om, fie ca vorbim de job, viața de familie, cercul de prieteni s.a.m.d.

Stresul cauzat de nevoia de a ne integra, a face altora pe plac, nevoia de a acumula cât mai multe posesii materiale și bani, se manifestă din cauza acestor emoții negative. În afara manifestarilor la nivel psihic, emoțiile negative se greveaza si in planul fizic, creând blocaje la nivelul terminațiilor nervoase, blocaje care afectează buna funcționare a organismului.

În timp, stresul constant care se adaugă, umple picătura cu picătura paharul, până când acesta dă pe afară. Efectiv, omul poate ceda, psihic și fizic. Pentru a nu se ajunge în acel punct, trebuie să ne îngrijim astfel încât ca emotiile negative acumulate să fie eliberate în mod constant, pentru a nu claca.

Terapia Cranio-Sacrală ca și tehnică de eliberare emoționala

Terapia Cranio-Sacrală este o forma de terapie non-invazivă, complementară, care în combinație cu alte forme de terapie ajută pacientul în eliberarea emoțiilor negative. Terapeutul efecutează atingeri ușoare, în puncte cheie, de-a-lungul zonei cervicale, ajutând la deblocarea terminațiilor nervoase, în zonele periferice ale sistemului nervos.

Avantajul tehnicii constă în faptul că este lipsita de dureri, pacientul simțind o senzație de relaxare la nivel mental, dar si fizic. Daca este urmat un plan de tratament, în timp, efectele benefice majore ale terapiei vor fi vizibile și resimțite din plin în organism.

Eliberarea terminațiilor nervoase de blocajele emoționale, permite semnalului nervos să patrundă în totalitate pe lungimea nervului, permițând astfel organismului, de la nivel celular și până la organe și țesuturi, să se regenereze complet.

Odată blocajele eliberate, stresul psihologic se va diminua considerabil, oprind acest cerc vicios al emoțiilor negative. Neavând blocaje prezente, starea de bine se va perpetua iar riscul apariției altor blocaje, pe viitor, se va diminua, oferindu-ne posibilitatea să ne bucuram de viață fără momentele intense de stres.


In concluzie:

Recomandăm tuturor celor care suferă de pe urma stresului să nu ia in glumă stările de discomfort create de acesta. Deși pe termen scurt pot parea niște fleacuri, acumularea lor în timp poate avea efecte grave asupra organismului.

În tandem cu alte terapii complentare (terapia electrostatica, chiropractică, terapie prin lumină etc.), terapia Cranio-Sacrală va spori eficiența fiecărei terapii în parte și va accelera procesul de vindecare per total, la nivelul întregului organism. Orice blocaj emoțional poate fi depășit și vindecat, dacă pacientul devine conștient de problemele pe care le are și apelează la un specialist care îl poate ajuta.

Terapie CranioSacrală în Constanța: B-dul Tomis nr.283 (Tomis 3) Constanta
Tel : 0729.291.400

Trimite acest articol prietenilor tăi, direct prin WhatsApp

2 Responses

  1. Buna ziua.Va rog eu sant din Constanța.Sotul meu are problema cu spondiloza si mai are si o depresie de câțiva ani.Ne puteti ajuta?Unde aveti va rog cabinetul ? Multumesc.Astept raspund
  2. Bună ziua. Faceți programări și în Galați? Ma interesează în mod special terapia cranio sacrala. Mulțumesc

Leave a comment

Doresc programare
Programari prin WhatsApp
Programare
Buna ziua,
Doriti o programare?