Am citit si eu postarile pro si contra.... ce pot spune cu certitudine este ca daca cu o saptamana in urma am ramas efectiv blocata la 90 de grade cu spatele ...dupa o sedinta la el am reusit sa ma misc iar in voie sa imi ridic copilul de 12 kg lejer iar in brate sa nu mai am piciorul amortit si ceea ce m-a bucurat pe mine cel mai mult ...sa nu ma mai doara spatele... Pot spune cu certitudine ca cel putin mie mi-a fost de un real ajutor masajul sau.

Mentionez ca in trecut am facut nenumarate tratamente pentru durerile de spate inclusiv infiltratii pentru durerile de mijloc, in urma sarcinii am luat 35 de kg, kilograme care sunt sustinute de catre osatura si asa afectata de trecerea anilor... astfel incat am considerat ca e normal sa ma doara picioarele si mai ales spatele. Unui copil mic nu i se poate spune ca mama nu il ia in brate ca o doare spatele pentru ca nu intelege si credeti-ma ca durerile erau uneori de nesuportat. Dupa doar o sedinta la Virgil imi pot lua fetita in brate sa ma joc cu ea sa ma bucur de privilegiul de a fi mama fara sa ma stramb de dureri si fara sa mai strang din dinti,

Deci..oameni buni ...inainte sa spuneti nu merge, nu functioneaza ....incercati pe pielea voastra ceea ce eu si multi altii am aplicat deja si veti vedea ca renasteti ca va veti simti bine in pielea voastra..... NImeni nu spune nu te duce la medic dar totodata daca discutati cu medicul curant veti vedea ca si acesta va va incuraja sa faceti masajul.

Amalia, pacient
Sursa: Viata Libera

Doresc programare
Programari prin WhatsApp
Programare
Buna ziua,
Doriti o programare?