La fel ca si celalalte persoane am ajuns la Virgil datorita unei probleme, care aparea in cursul noptii si anume parestezia degetelor, in special cel inelar si auricular de la ambele maini.Desi am facut investigatii RMN in urma carora nu a reiesit ca as suferi de ceva anume, atunci cand am aflat de Virgil, nu am ezitat in a apela la ajutorul lui.

Trebuie sa recunosc ca in timpul masajului, au fost momente destul de dureroase datorita presiunii aplicate asupra muschilor din zona coloanei cervicale si a membrelor superioare, dar acum ma bucur de o mobilitate foarte buna a gatului datorita relaxarii punct cu punct, obtinuta dupa primul masaj. Totodata datorita tehnicii folosite, Virgil mi-a asezat diferite articulatii, dar cel mai important e ca a reusit sa mi elimine acele parestezii.

Am urmat sfaturile lui Virgil si am facut exercitiile recomandate.

Intr adevar acest baiat stie foarte bine ceea ce face si se implica foarte mult in a elimina problemele fiecarei persoane. Personal am sa incerc sa ajung la aceasta terapie si pentru a preveni si imbunatati starea sanatatii.

Blaga Lucian, Sursa: Viata Libera

Doresc programare
Programari prin WhatsApp
Programare
Buna ziua,
Doriti o programare?