0729.291.400
Murfatlar, Constanta

Virgil e un om special si cu un suflet mare!

E de inteles ca unii dintre dvs. aveti dubii in ceea ce priveste acest tip de terapie.

Dar, va spun din toata inima: functioneaza!

Am avut dureri abdominale serioase. Ficatul nu mai e prieten cu mine de foarte mult timp. Stresul, cafeaua, noptile in care lucrezi pana tarziu, alimentatia haotica, toate vin ca o avalansa si te doboara.

Am fost la Virgil si l-am rugat sa ma ajute. Stiam ca are pregatirea necesara si ca in fiecare zi studiaza si experimenteaza cu ajutorul specialistilor de renume, metode si tehnici noi de vindecare. Realitatea este ca mi-am revenit. In prima zi, inca simteam un disconfort. A doua zi, deja aveam chef sa fac sport, sa revin la activitatile intense din fiecare zi. Totusi, e nevoie si de un regim de viata echilibrat. Virgil Pruteanu munceste! Simti cum toata energia lui este pentru a te pune pe picioare. Este un om caruia ii pasa in primul rand de pacient si de starea acestuia dupa terapie. Daca l-ati cunoaste cu adevarat, nu v-ati impiedica de aspectul financiar. Credeti-ma, acest om daruieste! Stiu ca trecem prin momente destul de grele si ca totul costa, dar nu mi-as permite sa mint, pentru ca Dumnezeu este si vede totul! Si cred ca ar trebui sa vorbiti cu oamenii care au fost binecuvantati sa-l cunoasca pe Virgil. Alegerea aste a voastra, dar va rog sa nu insultati oameni pe care nu-i stiti.

Virgil a folosit o serie de tehnici si in cateva sedinte i-a redat sotului meu, mersul echilibrat. La spital i-au recomandat doar o glezniera si ...sa astepte!

Acum voi apela la el pentru fiul meu. In fiecare luna, platesc terapia, doctorii si medicamentele; uneori 4000 de lei.

E mult sau putin? Judecati voi! Oricum, fiul meu are nevoie si de altceva.

Te respect pentru ceea ce faci si iti multumesc pentru binele pe care il face oamenilor!

Iulia B, pacient
Sursa: Viata Libera