Câțiva ani in urma. Zi banala la sala si totuși m-am trezit in plin coșmar. Un mușchi foarte important al piciorului drept imi este forțat si se produce o ruptura ușoară de la care pornesc si alte complicații. Durere continuua : la mers,la stat in picioare chiar si in momente in care nu faceam nimic!

Am mers si am facut un RMN iar rezultatul a fost uimitor : "nu aveți nimic la picior". Durerea continuua si devine insuportabila. Merg la diferiți medici si kinetoterapeuți dar fără nici un rezultat. Trebuie sa-l găsesc urgent pe cel mai bun, trebuie sa găsesc urgent cea mai buna soluție. Ma așteptam ca in orice moment sa nu ma mai pot ridica din pat si lucrurile sa înceapă sa se precipite galopant.

La recomandarea unui prieten bun si îngrijorat am mers la domnul Virgil Pruteanu. Primesc raspuns imediat la mai toate întrebările cu o voce nefiresc de blânda si mi se face o ședinta de kintetoterapie de care sunt placut surprinsă. Atitudine modesta si extrem de umană,zâmbet continuu,rabdare in a-si aștepta pacientul sa-si epuizeze întrebările si nu pleacă de langa el pana acesta nu e complet refăcut fizic si psihic.

Nu vreau sa generalizez dar terapeuții rareori pot fi definiți prin rabdare si caldura deci e normal sa nu fim obișnuiți cu un astfel de tratament,însă aceasta persoana m-a facut sa cred "ca se poate si la noi"

Încă o ședinta si durerea a dispărut complet. Acest om m-a facut sa inteleg noțiunea de profesionalism si responsabilitate pentru ca am vazut cum își da tot interesul ca odată intrat in cabinetul lui omul sa nu mai aibă nevoie de el sau de alți medici/terapeuți iar cuvântul durere sa dispară complet din minte si vocabular.

Ii mulțumesc domnului Virgil Pruteanu pentru ajutorul acordat si recomand tuturor celor care au probleme sa se vindece prin proceduri de masaj si terapie manuala,lăsând la o parte medicamentele si apelând la vastele cunoștințe ale acestui om deosebit care vindeca doar cu mâinile.

Loredana B., Sursa: Viata Libera

Doresc programare
Programari prin WhatsApp
Programare
Buna ziua,
Doriti o programare?